Avís legal

Suport Enginyers Informació legal

Suport Enginyers Consultors S.A.
Carrer Prat de la Creu 101
AD500 Andorra la Vella (Andorra)
+376 808 640
+376 861 840
suport@suportenginyers.com

Suport Enginyers Avís legal

La finalitat del web Suport Enginyers Consultors S.A. és la d'informar al visitant de la web dels serveis que ofereix, oferir un recull treballs realitzats i la publicació d'articles relacionats amb l'activitat que desenvolupa.

Tota la informació continguda en la pàgina web de la Suport Enginyers Consultors S.A. és referent a l'última data d'actualització. Per tant, és informativa i no vinculant, ja que poden haver modificacions posteriors a l'última data d'actualització. La responsabilitat de l'utilització de la informació del web de Suport Enginyers Consultors és de l'usuari. Suport Enginyers Consultors es reserva el dret d'actualitzar-la i eliminar-la, així com el de limitar o impedir l'accés, de manera temporal o definitiva. Suport Enginyers Consultors rebutja la responsabilitat sobre la informació continguda en pàgines web no elaborades per Suport Enginyers Consultors S.A., i molt especialment els continguts dels enllaços que hi hagi entre tercers i les pàgines web de Suport Enginyers Consultors.

Suport Enginyers Consultors S.A. rebutja la responsabilitat dels possibles errors de seguretat que es puguin produir pel fet d'utilitzar versions de navegadors no actualitzades, o de les conseqüències que es puguin derivar del mal funcionament del navegador.

L'única adreça oficial de Suport Enginyers Consultors S.A. a internet és:

http://www.suportenginyers.com